Het NK 1 tegen 1 is op zondag 28 mei 2023! Zet dit alvast in jouw agenda!

Zien we jouw dan ook?

NK 1 TEGEN 1 2022

Op zondag 5 juni 2022 werd het NK 1 tegen 1 gespeeld en het was een waar spektakel! Na twee jaar van afwezigheid was het mooiste korfbaltoernooi weer terug en zelfs het weer kon de pret niet drukken.

Na vele mooie wedstrijden was het uiteindelijk Ran Faber (LDODK) die bij de senioren met de beker naar huis ging, bij de junioren was dit Koert Ridder (CKV Valto).

Top 3 NK 1 tegen 1 2022 Senioren:

  1. Ran Faber (LDODK)
  2. Bo Oppe (KCC)
  3. Olav van Wijngaarden (PKC)

 

Top 3 NK 1 tegen 1 2022 Junioren:

  1. Koert Ridder (CKV Valto)
  2. Menno Remans (PKC)
  3. Jurjen Veenstra (LDODK)

 

 

Ben jij benieuwd naar de foto's van afgelopen jaar?

Klik op de foto hiernaast:

SCHOUTEN ACCOUNTANTS NIEUWE HOOFDSPONSOR NK 1-1

Schouten Accountants is de nieuwe hoofdsponsor van het NK 1 tegen 1 korfbal. Het accountantskantoor uit Rhoon heeft zich voor twee jaar verbonden aan het prestigieuze evenement bij ONDO in ‘s-Gravenzande.

Na drie mooie jaren deed plantenkwekerij P van Geest een stapje terug en Schouten Accountants wilde graag de open plek invullen. Directeur Peter Boes, lid van Fortuna en ooit zelf tweemaal halve finalist op het NK 1-1, legt uit waarom.

“Het NK 1-1 is meer dan een ONDO-evenement. Het is een landelijk event, waar alle korfballers samen komen. Het spreekt mij ook enorm aan dat ook de jeugd mee doet. Daarnaast is Barry Schep er nauw bij betrokken. Hij heeft veel voor Fortuna betekend. En als accountantskantoor met affiniteit met glastuinbouw is het 1-1 toernooi een mooi evenement om onze naamsbekendheid in de Westlandse regio te vergroten.”

Mede dankzij de inzet van de sponsoren is het NK 1-1 korfbal de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de drukst bezochte korfbalevenementen van Nederland. Jaarlijks weten zo’n 2000 bezoekers de weg naar ONDO te vinden. Boes deed in zijn jonge jaren zelf mee en heeft de ontwikkeling van het NK 1-1 van dichtbij meegemaakt. “Als deelnemer aan het North Sea Tournament werd ik in de ochtend wakker gemaakt om samen met Erik Simons te helpen om de jurywagen het veld op te duwen. Grote namen deden mee, zoals Jan Niebeek en Dennis Vreugdenhil. En Barry zelf natuurlijk. Nu is alles tien keer zo groot en professioneel. Mooi om te zien en leuk om daar de komende jaren een bijdrage aan te kunnen leveren.”.

In het Pinksterweekend vindt voor de 33ste keer het North Sea Tournament plaats bij korfbalvereniging ONDO. Op zondag vindt steevast het NK 1 tegen 1 plaats, waarbij er jaarlijks 2000 bezoekers komen kijken naar de beste korfballers ter wereld.

previous arrow
next arrow
Slider