Het NK 1 tegen 1 op zondag 5 juni 2022!

Tijdens het NORTH SEA TOURNAMENT

NK 1 TEGEN 1 2022

We mogen weer!

Op zondag 5 juni 2022 staat er weer een geweldige spektakel te wachten! Het NK 1 tegen 1 staat op de planning!

Na twee jaar van afwezigheid is het mooiste korfbaltoernooi weer terug.

 

Schrijf het alvast in jouw agenda, want wij zien jou toch ook weer?

 

De NST-commissie,

Carlos, Nico, Pepijn, Matthijs, Duke, Gideon & Frank

Ben jij benieuwd naar de foto's van afgelopen jaar?

Klik op de foto hiernaast:

SCHOUTEN ACCOUNTANTS NIEUWE HOOFDSPONSOR NK 1-1

Schouten Accountants is de nieuwe hoofdsponsor van het NK 1 tegen 1 korfbal. Het accountantskantoor uit Rhoon heeft zich voor twee jaar verbonden aan het prestigieuze evenement bij ONDO in ‘s-Gravenzande.

Na drie mooie jaren deed plantenkwekerij P van Geest een stapje terug en Schouten Accountants wilde graag de open plek invullen. Directeur Peter Boes, lid van Fortuna en ooit zelf tweemaal halve finalist op het NK 1-1, legt uit waarom.

“Het NK 1-1 is meer dan een ONDO-evenement. Het is een landelijk event, waar alle korfballers samen komen. Het spreekt mij ook enorm aan dat ook de jeugd mee doet. Daarnaast is Barry Schep er nauw bij betrokken. Hij heeft veel voor Fortuna betekend. En als accountantskantoor met affiniteit met glastuinbouw is het 1-1 toernooi een mooi evenement om onze naamsbekendheid in de Westlandse regio te vergroten.”

Mede dankzij de inzet van de sponsoren is het NK 1-1 korfbal de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de drukst bezochte korfbalevenementen van Nederland. Jaarlijks weten zo’n 2000 bezoekers de weg naar ONDO te vinden. Boes deed in zijn jonge jaren zelf mee en heeft de ontwikkeling van het NK 1-1 van dichtbij meegemaakt. “Als deelnemer aan het North Sea Tournament werd ik in de ochtend wakker gemaakt om samen met Erik Simons te helpen om de jurywagen het veld op te duwen. Grote namen deden mee, zoals Jan Niebeek en Dennis Vreugdenhil. En Barry zelf natuurlijk. Nu is alles tien keer zo groot en professioneel. Mooi om te zien en leuk om daar de komende jaren een bijdrage aan te kunnen leveren.”.

Het Schouten Accountants / NK 1-1 is op zondag 31 mei, Eerste Pinksterdag. Om 10 uur starten de beste B-aspiranten, gevolgd door de junioren om 12 uur en om 14 uur komen de senioren in actie. De entree is ook dit jaar weer gratis.

In het Pinksterweekend vindt voor de 33ste keer het North Sea Tournament plaats bij korfbalvereniging ONDO. Op zondag vindt steevast het NK 1 tegen 1 plaats, waarbij er jaarlijks 2000 bezoekers komen kijken naar de beste korfballers ter wereld.

previous arrow
next arrow
Slider