NORTH SEA TOURNAMENT & NK 1 tegen 1 AFGELAST

NORTH SEA TOURNAMENT & NK 1 TEGEN 1 AFGELAST

Het is dorstig weer. Eigenlijk is het altijd dorstig weer, maar op de vrijdag voor Pinksteren net even meer.
Al onze deelnemers leven net als alle leden van CKV ONDO al maandenlang uit naar het North Sea Tournament. Pinksteren is ONDO, ONDO is Pinksteren.

Voor het tweede jaar op rij is het stil in ‘s-Gravenzande. Weer geen toernooi. Weer geen drie legendarische feesten. Weer geen Schouten Accountants / NK 1 tegen 1. Weer geen bbq en nachtelijke frikandellen in een zekere toestand.

Ok, ook geen kater van 72 uur. Geen moeilijke telefoontjes naar je thuisgebleven liefje dat ‘dit soort dingen nu eenmaal gebeuren bij ONDO.’ Herkenbaar voor een ieder.

De herinnering blijft. En wij kijken vooruit naar de editie van 2022. Met in elk geval beter weer dan dit jaar. Maar even serieus, ook bij -10 en windkracht 12 hadden wij dolgraag het NST georganiseerd. Volgend jaar wordt het onvergetelijk. Want wij gaan door. Met jullie hopelijk. Wij vergeten jullie nooit en we weten zeker dat dit wederzijds is.

Wij proosten op jullie! Tot vrijdag 3 juni 2022. Ook dan is het dorstig weer!

De NST-commissie,

Carlos, Nico, Pepijn, Matthijs, Duke, Gideon & Frank

Ben jij benieuwd naar de foto's van afgelopen jaar?

Klik op de foto hiernaast:

SCHOUTEN ACCOUNTANTS NIEUWE HOOFDSPONSOR NK 1-1

Schouten Accountants is de nieuwe hoofdsponsor van het NK 1 tegen 1 korfbal. Het accountantskantoor uit Rhoon heeft zich voor twee jaar verbonden aan het prestigieuze evenement bij ONDO in ‘s-Gravenzande.

Na drie mooie jaren deed plantenkwekerij P van Geest een stapje terug en Schouten Accountants wilde graag de open plek invullen. Directeur Peter Boes, lid van Fortuna en ooit zelf tweemaal halve finalist op het NK 1-1, legt uit waarom.

“Het NK 1-1 is meer dan een ONDO-evenement. Het is een landelijk event, waar alle korfballers samen komen. Het spreekt mij ook enorm aan dat ook de jeugd mee doet. Daarnaast is Barry Schep er nauw bij betrokken. Hij heeft veel voor Fortuna betekend. En als accountantskantoor met affiniteit met glastuinbouw is het 1-1 toernooi een mooi evenement om onze naamsbekendheid in de Westlandse regio te vergroten.”

Mede dankzij de inzet van de sponsoren is het NK 1-1 korfbal de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de drukst bezochte korfbalevenementen van Nederland. Jaarlijks weten zo’n 2000 bezoekers de weg naar ONDO te vinden. Boes deed in zijn jonge jaren zelf mee en heeft de ontwikkeling van het NK 1-1 van dichtbij meegemaakt. “Als deelnemer aan het North Sea Tournament werd ik in de ochtend wakker gemaakt om samen met Erik Simons te helpen om de jurywagen het veld op te duwen. Grote namen deden mee, zoals Jan Niebeek en Dennis Vreugdenhil. En Barry zelf natuurlijk. Nu is alles tien keer zo groot en professioneel. Mooi om te zien en leuk om daar de komende jaren een bijdrage aan te kunnen leveren.”.

Het Schouten Accountants / NK 1-1 is op zondag 31 mei, Eerste Pinksterdag. Om 10 uur starten de beste B-aspiranten, gevolgd door de junioren om 12 uur en om 14 uur komen de senioren in actie. De entree is ook dit jaar weer gratis.

In het Pinksterweekend vindt voor de 33ste keer het North Sea Tournament plaats bij korfbalvereniging ONDO. Op zondag vindt steevast het NK 1 tegen 1 plaats, waarbij er jaarlijks 2000 bezoekers komen kijken naar de beste korfballers ter wereld.

previous arrow
next arrow
Slider