NORTH SEA TOURNAMENT & NK 1 tegen 1 AFGELAST

NORTH SEA TOURNAMENT & NK 1 TEGEN 1 AFGELAST

Het North Sea Tournament gaat niet door. En dat is waarschijnlijk net zo verwacht als dat het vreselijk kl*te is. Maar wij zien helaas geen andere oplossing wegens het coronavirus. Daarnaast willen we dat jullie allemaal in goede gezondheid op vrijdag 21 mei 2021 wéér naar ONDO afreizen voor de volgende editie van het NST. Van 21 tot 24 mei. Drie feesten, twee toernooidagen, één NK 1-1, ontelbaar mooie momenten.

Nee, eigenlijk hopen wij jullie eerder te zien. Want waar een vierdaags evenement rond 1 juni niet mag, zijn we wel bezig te onderzoeken of het NK één-tegen-één na 1 juni kan worden gespeeld. Daarover worden jullie zo spoedig mogelijk ingelicht. We hopen dan op jullie komst, zodat we kunnen genieten van absolute topsport en kunnen proosten op de vervelende tijd die dan achter de rug is.

Natuurlijk hebben jullie begrip voor de situatie, dat weten we. Maar oh, wat balen wij hiervan. Net als jullie. Maar momenteel is er één ding iets belangrijker dan korfbal en feesten. Helaas.

 

Bedankt voor jullie aanmelding en we zien elkaar snel. Bij het NK 1-1 van 2020 en/of het North Sea Tournament 2021, van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei.

De NST-commissie,

Carlos, Nico, Pepijn, Matthijs, Duke, Gideon & Frank

Ben jij benieuwd naar de foto's van afgelopen jaar?

Klik op de foto hiernaast:

SCHOUTEN ACCOUNTANTS NIEUWE HOOFDSPONSOR NK 1-1

Schouten Accountants is de nieuwe hoofdsponsor van het NK 1 tegen 1 korfbal. Het accountantskantoor uit Rhoon heeft zich voor twee jaar verbonden aan het prestigieuze evenement bij ONDO in ‘s-Gravenzande.

Na drie mooie jaren deed plantenkwekerij P van Geest een stapje terug en Schouten Accountants wilde graag de open plek invullen. Directeur Peter Boes, lid van Fortuna en ooit zelf tweemaal halve finalist op het NK 1-1, legt uit waarom.

“Het NK 1-1 is meer dan een ONDO-evenement. Het is een landelijk event, waar alle korfballers samen komen. Het spreekt mij ook enorm aan dat ook de jeugd mee doet. Daarnaast is Barry Schep er nauw bij betrokken. Hij heeft veel voor Fortuna betekend. En als accountantskantoor met affiniteit met glastuinbouw is het 1-1 toernooi een mooi evenement om onze naamsbekendheid in de Westlandse regio te vergroten.”

Mede dankzij de inzet van de sponsoren is het NK 1-1 korfbal de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de drukst bezochte korfbalevenementen van Nederland. Jaarlijks weten zo’n 2000 bezoekers de weg naar ONDO te vinden. Boes deed in zijn jonge jaren zelf mee en heeft de ontwikkeling van het NK 1-1 van dichtbij meegemaakt. “Als deelnemer aan het North Sea Tournament werd ik in de ochtend wakker gemaakt om samen met Erik Simons te helpen om de jurywagen het veld op te duwen. Grote namen deden mee, zoals Jan Niebeek en Dennis Vreugdenhil. En Barry zelf natuurlijk. Nu is alles tien keer zo groot en professioneel. Mooi om te zien en leuk om daar de komende jaren een bijdrage aan te kunnen leveren.”.

Het Schouten Accountants / NK 1-1 is op zondag 31 mei, Eerste Pinksterdag. Om 10 uur starten de beste B-aspiranten, gevolgd door de junioren om 12 uur en om 14 uur komen de senioren in actie. De entree is ook dit jaar weer gratis.

In het Pinksterweekend vindt voor de 33ste keer het North Sea Tournament plaats bij korfbalvereniging ONDO. Op zondag vindt steevast het NK 1 tegen 1 plaats, waarbij er jaarlijks 2000 bezoekers komen kijken naar de beste korfballers ter wereld.

previous arrow
next arrow
Slider